Een compleet adres voor onderdelen, reparatie, onderhoud, revisie en veel know-how van
Harley's van 1941 tot heden

Regelmatig gebruikte H-D's

Ook nieuwe H-D's leverbaar

SCM erkend alarm-inbouw adres.

Complete blok en bak revisie's

  Aanbiedingen!!


Industrieweg 2a, 3433 NL Nieuwegein

Tel: 030-6061317, Fax: 030-6062633

 

Onlangs is een nieuwe afrit op rijksweg 27 geopend. Motormechanica is nu voor iedereen beter bereikbaar. Neem afrit 28 Nieuwegein, ga over het kanaal en ga links bij de verkeerslichten, na 80 meter links en na weer 80 meter rechtsaf. Dit is de Industrieweg, ga rechtdoor, Motormechanica is gevestigd aan de rechterzijde van de weg in het bakstenen gebouw met de "Pennzoil" reclame.

Onlangs hebben wij door middel van nieuwbouw onze werkplaatsruimte kunnen uitbreiden; wij hebben nu een aparte werkplaats voor revisies aan motorblokken en versnellingsbakken, en een ruimte voor servicebeurten, reparaties en het monteren van door ons verkochte onderdelen en accessoires. Wij monteren geen onderdelen, welke elders zijn aangeschaft, zoals bijvoorbeeld, op beurzen of via internet. Ook zijn wij niet ontvankelijk voor uw verzoek elders foutief aangeschafte onderdelen bij ons voor de juiste onderdelen te ruilen.

Vul hieronder je e-mail adres in, dan ontvang je een mailtje als er nieuw aanbod is van 2e hands motoren of andere aanbiedingen.

Subscribe for our Mailinglist
SubscribeUnsubscribe
Powered by YMLP.com